Marinović: U Olimpiku je došlo do smjene trenera i oni će imati dodatni motiv protiv nas

Sarajevo dočekuje Vukove

Marinović: U Olimpiku je došlo do smjene trenera i oni će imati dodatni motiv protiv nas

Endin Čaušević

Fudbaleri Sarajeva sutra igraju na svom terenu protiv Olimpika utakmicu 15. kola Premijer lige BiH.

Nakon reprezentativne pauze nastavlja se takmičenje u Premijer ligi, a aktuelni prvak će na teren sutra kada će na Koševu gostovati ekipa Olimpika.

Jasno je da je Sarajevo apsolutni favorit, te sve osim pobjede bordo tima bi bilo veliko iznenađenje. Pred ovaj meč govorio je i trener domaćeg tima Vinko Marinović.

"Imali smo reprezentativnu pauzu i sigurno smo je pokušali iskoristiiti na maksimalan način s ovim igračima koji su ostali s nama s obzirom da smo imali igrače koji su bili u reprezentaciji. Međutim, i ovi igrači su dosta dobro i kvalitetno radili i na nama ostaje da za ovih zadnjih pet kola to odradimo na najbolji način", rekao je Marinović i dodao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Olimpik? Došlo je do smjene trenera i oni će imati dodatni motiv jer uvijek kada dođe do smjene trenera dolazi i do tog dodatnog motiva, ali sve u svemu mi ćemo se spremiti i nadam se da ćemo biti na nivou na kojem smo bili i prije ove pauze".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pjanke.sa
Idemo smireno bez euforije, da pobijedimo Olimpika. Idemooooooooo
9 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi