Hadžić: Na Koševo idemo da odigramo dobru utakmicu

Težak ispit za Olimpik

Hadžić: Na Koševo idemo da odigramo dobru utakmicu

Fudbaleri Olimpika sutra će u okviru 15. kola m:tel Premijer liga Bosne i Hercegovine gostovati ekipi Sarajeva.

Pred timom sa Otoke je izuzetno zahtjevan susret, u kojem se očekuje da prvenstveno odbrambeni dio tima bude na visini zadatka.

Adnan Hadžić, golman Olimpika, jedan je od onih na kojim je najveća odgovornost u ovom duelu. U najavi utakmice govorio je upravo Hadžić koji smatra da je njegov tim mogao i morao bolje u dosadašnjem dijelu prvenstva.

“Svakako da je moralo bolje, prvenstveno bodovno. Puno smo utakmica odigrali ravnopravno sa našim protivnicima, ali je uvijek nedostajalo malo sreće ili koncentracije da prođemo bodovno puno bolje. Na nama je da se skupimo i da probamo do kraja jeseni skupiti što veći broj bodova, a onda tokom pauze dodatno se pojačati i pokušati ostvariti osnovni cilj za ovu sezonu, a to je opstanak u društvu najboljih“, rekao je Hadžić.

Sutra je pred Vukovima duel na Koševu, a Hadžić kaže da njegov tim ide na megdan gradskom rivalu kako bi se prikazao u što boljem svijetlu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Sarajevo je lider na tabeli i njihovi rezultati govore dovoljno o njima. Baz poraza su ove sezone, imaju najefikasniji napad i kada se sve sabere nakonstantnija su ekipa u ligi. Mi u susret na Koševu ulazimo bez nekog imperativa i sigurno da ćemo pokušati odigrati dobru utakmicu, postaviti se čvrsto na terenu i vidjeti šta će nam to donijeti u konačnici“, dodao je Hadžić u najavi duela protiv FK Sarajevo.

Susret na Koševu igra se sutra (nedjelja) sa početkom u 15 sati, uz direktan prijenos na platformi MojaTV.

Top Komentari

Prazina
Najsigurnija tri boda za fks. Nije potrebno ni da se igra.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi