Totalno se zamaskirao

Igrači Barcelone sinoć stigli u Kijev, a Pjaniću je bilo baš hladno

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone večeras igraju u Kijevu protiv Dynama meč četvrtog kola grupne faze Lige prvaka.

Igrači katalonskog kluba sinoć su doputovali u glavni grad Ukrajine, a već večeras ih očekuje okršaj protiv Dynama.

Barcelona je desetkovana povredama u zadnjoj liniji, a Ronald Koeman odlučio je za ovaj susret odmoriti Lionela Messija i Frenkieja de Jonga.

Ekspedicija Barce u Kijev je doputovala sinoć gdje ih je dočekala dosta niža temperatura nego što je to slučaj u Španiji. Igrači su se za to dobro pripremili, a u centru pažnje našao se bh. reprezentativac Miralem Pjanić koji se baš zaštitio od zime.

Barcelona je objavila i fotografiju "kamufliranog" Pjanića i pitala fanove da li mogu pogoditi koji igrač se nalazi na istoj.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Također, poznate su i kvote za večerašnji meč u Kijevu i jasno je da je Barcelona pored svega favorit. No, Dynamo može iskoristiti lošu formu gostiju i pokušati doći do iznenađenja. Kvote za ovaj meč možete pogledati u bogatoj ponudi kladionice MOZZART i to OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.