Tužna fotografija Messija s treninga: Argentinac tužan i ostavljen od svih

Odlaskom Suareza izgubio dosta toga

Tužna fotografija Messija s treninga: Argentinac tužan i ostavljen od svih

Endin Čaušević

Lionel Messi je htio ljetos da napusti Barcelonu i tražio je raskid ugovora, ali mu tadašnji predsjednik Josep Bartomeu nije ispunio želju.

Barcelona je odbila raskinuti ugovor i Messi je na kraju morao ostati, ali će na kraju ove sezone moći kao slobodan igrač da napusti klub. Na Messiju se vidi da jednostavno kao da nema želju više da igra za Barcelonu i da se zasitio svega što se dešava u klubu.

Kap koja je prelila čašu bila je neshvatljiva prodaja Luisa Suareza s kojim je Messi bio u najboljim odnosima u ekipi. Oni su zajedno provodili dosta vremena, te jednostavno niko u ekipi nije "popunio" to mjesto.

Španski mediji objavili su zanimljivu fotografiju s jučerašnjeg treninga Barcelone prije polaska u Kijev kako Messi sam hoda na terenu i izgleda dosta usamljeno i tužno.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuanzebe
Bas se vidi da je tuzan
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi