Samo bod u Beneventu

Juventus izgleda potpuno nemoćno bez Ronalda

Edmir Škorić

U devetom kolu Serije A Juventus je gostovao Beneventu i na kraju stigao samo do boda (1:1).

Najtrofejniji klub u Italiji ove sezone ne briljira, a naročito ne kada nema Cristiana Ronalda, što je bio slučaj i danas u Beneventu.

Juventus je poveo u 21. minuti novim golom Alvara Morate i nakon dobre asistencije Federica Chiese, ali na samom odlasku na odmor Benevento dolazi do gola.

Letizia se dobro snašao i izjednačio na 1:1, što je bio i konačan rezultat ovog duela.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Pokušavao je Juventus svim silama u nastavku postići novi pgoodak i doći do pobjede, ali Benevento se dobro branio i odbranio, a uz to je često prijetio kroz kontranapade.

Juventus je tek peti sa 17 bodova i ovo mu je peti remi u devetom meču. Beneveto je 12. sa 10 bodova i zanimljivo da mu je ovo bio tek prvi remi u Seriji A ove sezone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.