Jasna poruka za veznjaka Reala

Griezmann zabio spektakularan gol, pa proslavu posvetio Toniju Kroosu

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone danas su na svom terenu pobijedili Osasunu sa 4:0.

Katalonski klub je uspio bez većih problema da dođe do tri boda, a konačno je dobar meč odigrao i Antoine Griezmann koji je uspio da se upiše u listu strijelaca.

Griezmann je postigao fantastičan pogodak u finišu prvog poluvremena za 2:0, a zatim ga je proslavio na zanimljiv način.

Poznato je da je Toni Kroos nedavno izjavio da mu nije jasno zašto Griezmann i Aubameyang pripremaju posebne koreografije za slavlje golova, te je poručio da ga to ubija.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, sada je Griezmann odlučio da smisli i posebnu proslavu gola, a španski mediji prenose da ju je posvetio upravo Kroosu kako bi mu se narugao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.