Messi kod proslave gola imitirao i Maradoninu pozu koju u Newell'su i danas pamte

Oproštaj od idola

Messi kod proslave gola imitirao i Maradoninu pozu koju u Newell'su i danas pamte

Endin Čaušević

Barcelona je danas na svom terenu pobijedila Osasunu sa 4:0 u meču 11. kola La Lige, a utakmicu je obilježio Lionel Messi.

Naime, Messi je u 73. minuti postigao prekrasan pogodak za konačnih 4:0, ali je proslavom gola oduševio fudbalski svijet.

Messi je skinuo svoj dres, a ispod je bio dres Diega Maradone kojeg je El Pibe nosio dok je igrao za Newell's Old Boyse.

Također, Messi je i imitirao fotografiju Maradone s predstavljanja kada je potpisao za klub za koji Messi navija od malih nogu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Maradona je u Newell'su proveo samo jednu sezonu na zalasku karijere.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

IMPERATOR
Ništa vam ne bi falilo da u naslovu napišete:,,Preseravanje malog židova".
5 12
DamirS
Preseravanje ili ne, ne razumijen zašto ga ljudi nazivaju židovom. Čovjek napravio škoku u Siriji za 1600 djece. Napravio dječiju bolnicu u Argentini. Vodi zakladu za pomoć siromašnoj djeci. Financira UNICEF.... itd. Po čemu je židov?
9 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi