Svaka čast

Igračima Milana je danas bio slobodan dan, no oni su svejedno došli u Milanello i odradili trening

Edmir Škorić

Kako je objavio Sky Sport, igrači Milana pojavili su se danas u Milanellu kako bi trenirali, iako su dobili slobodan dan.

Milan je u nedjelju slavio protiv Fiorentine s 2:0 i ostao je lider Serije A, ali je i povećao prednsot na pet bodova. Očigledno je da je ovaj tim u strašnoj formi i da im je samo nebo granica ove sezone.

Iako im se nameće uloga favorita za Scudetto, oni i dalje uporno vjeruju isključivo u plasman u Ligu prvaka, što je već godinama bio cilj Rossonera.

Ali od dolaska Zlatana Ibrahimovića sve je postalo moguće, a čini se da su red, rad i disciplina odlika ovog tima. Pa kako drugačije objasniti to da su svi stigli u Mialnello trenirati na slobodan dan?!

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Milanellu nisu bili samo Zlatan Ibrahimović i neki od njegovih saigrača koji su povrijeđeni, dok su oni zdravi, kao i naš Rade Krunić, odradili trening.

U četvrtak ih čeka meč s Celticom u Evropskoj ligi i ako dobiju, vjerovatno će osigurati nokaut fazu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.