Milan pronašao Ibrahimovićevog nasljednika

U Genoi

Milan pronašao Ibrahimovićevog nasljednika

Edmir Škorić

U Milanu su svjesni da je ovo vjerovatno posljednja ili pretposljednja sezona Zlatana Ibrahimovića i svakako moraju da razmišljaju o budućnosti.

Ibrahimović je s 39 godina vratio Millan u život i trenutno je prvi strijelac Serije A, ali na San Siru se spremaju i na život bez Ibre, pa su riješili da dovedu njegovog nasljednika.

Talentovani napadač Genoe Gianluca Scamacca je navodno taj. On je za Genou postigao šest golova i sedam na 12 utakmica za U21 reprezentaciju Italije.

S obzirom da je visok 195 centimetara, načinom igre dosta podsjeća upravo na Ibrahimovića, a Milan će pokušati da ga dovede već ove zime.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hele
On jednostavno ne može imati nasljednika iz Genove i tačka.
8 0
Juve88
Ama de vi o Maradoni mante se Ibrage, neznam jesteli čuli ali umro je Maradona.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi