Francuz i dalje vjeruje u svoj projekat

Zidanea su nakon poraza od Šahtara pitali da li će dati ostavku

Edmir Škorić

Real Madrid je večeras razočarao u Ukrajini, gdje je poražen od Šahtara s 2:0 u meču 5. kola Lige prvaka.

Real je tako došao u situaciju da više ne odlučuje sam o sebi uoči mečeva posljednjeg kola i nije isključeno da ispadnu nakon prve faze takmičenja u kojem su uglavnom favoriti za naslov.

Nakon utakmice, odmah je dobio pitanje da li će dati ostavku.

"Ne, neću dati ostavku", odgovorio je Zidane, pa nastavio: "Ostajem trener i nastavljamo d se borimo. U prvom poluvremenu smo bili jako dobri, puno bi se stvari promijenilo da smo dli gol. Igrali smo dobro i onda smo primili gol. Lopta nije htjela u gol iako smo imali dobre šanse", kazao je.

"Imam snage, kao i ova ekipa, dat ćemo sve od sebe u svakoj narednoj utakmici. U ligi protiv Alavesa nismo zaslužili poraz, ali danas jesmo. Ovo je nogomet. Morate se dići i već misliti o novoj utakmici. Nema drugog lijeka. Morate odmah biti fokusirani na novu utakmicu", dodao je Francuz.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.