U fantastičnoj fizičkoj formi

Haaland šokirao fanove fotografijom na Instagramu: "To nije normalno za 20-godišnjaka..."

Endin Čaušević

Borussia Dortmund objavila je sinoć da je Erling Haaland zaradio povredu pred meč protiv Lazija i da će van terena biti do kraja ove godine.

Norvežanin je oduševio fudbalski svijet prošle sezone kada je briljirao u dresu Salzburga, a zatim i Dortmunda gdje je nastavio s odličnim igrama.

Iako ima tek 20 godina pokazao je da se radi o velikom talentu, te mnogi kažu da je samo pitanje kada će on preuzeti primat najboljeg napadača na svijetu.

Haaland je danas objavio fotografiju na Instagramu i poručio je da će se brzo vratiti na teren, te da je na svu sreću u pitanju samo lakša povreda.

No, mnogi su bili iznenađeni kada su vidjeli kako izgledaju njegove butine, te da je nevjerovatno da ima takve mišiće.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Nije normalno da igrač od 20 godina ima takve butine. On će biti kao Cristiano Ronaldo", napisao je u komentarima jedan od Haalandovih fanova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.