Mnogima nije bilo jasno zašto Haaland nije u sastavu, a onda je stiglo objašnjenje iz Dortmunda

Van terena nekoliko sedmica

Mnogima nije bilo jasno zašto Haaland nije u sastavu, a onda je stiglo objašnjenje iz Dortmunda

E. Čaušević

Fudbaleri Borussije Dortmund igraju na svom terenu protiv Lazija utakmicu petog kola grupne faze Lige prvaka.

Dortmund je večeras poprilično oslabljen jer ne igra njihov najbolji igrač Erling Haaland. Norvežanin je bio u planovima za večerašnji meč protiv Lazija, ali pred samu utakmicu saopšteno je da ga nema u sastavu.

Mnogi su bili iznenađeni što Haaland uopšte nije u konkurenciji za utakmicu, ali je ubrzo iz Dortmunda stiglo objašnjenje zbog čega Norvežanina nema ni na klupi.

Iz Dortmunda su potvrdili da je Haaland povrijeđen i još uvijek se tačno ne zna koliko će odsustvovati s terena.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prve informacije iz Njemačke kažu da će odmarati najmanje do kraja ove godine, ali više će biti poznato nakon što Haaland sutra odradi detaljnje ljekarske preglede.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Najbolji napadac*
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije