Argentinac navodno ide u PSG

Al Khelaifija su upitali dolazi li Messi, njegova reakcija nešto ipak govori?

Edmir Škorić

Nasser Al Khelaifi, predsjednik PSG-a, upitan je hoće li njegov klub narednog ljeta dovesti Lionela Messija.

Podsjetit ćemo da je francuski RMC radio objavio kako Messi na ljeto dolazi u Pariz i potpisuje ugovor s PSG-om, a Al Khelaifi je upitan da li će Argentinac zaista zaigrati u dresu Parižana.

"Ne mogu da razgovaram o tome", kazao je Al Khelaifi, no u tom se trenutku nasmijao i na neki način ostavio mogućnost da njegov klub zaista radi na dovođenju zvijezde Barcelone.

Francuski mediji tvrde da Neymar također pomaže PSG-u i nagovara Messija na dolazak kako bi opet zajedno sarađivali.

Messiju ugovor s Barcelonom traje do ljeta 2021. godine, no već početkom godine može da potpiše predugovor s nekom ekipom ako se zaista odluči napustiti Barcelonu čiji je zaštitni znak skoro dvije decenije.

Vjeruje se da su bogati klubovi poput PSG-a i Manchester Cityja najveći favoriti za dovođenje napadača Barcelone.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.