Foto - Screenshot

Victor Valdes otpustio trojicu igrača iz svog tima

"Tretirao me kao go**o i otjerao iz kluba, kako sad da platim račune?"

Midhat Šljivak

Nekadašnja velika zvijezda ekipe Barcelone, golman Victor Valdes, trenutno je trener španskog niželigaša Horte.

Valdes trenersku karijeru gradi u ovom timu, a prije nekoliko dana odlučio je da prekriži trojicu fudbalera među kojima je i izvjesni Sergi Moreno.

Ovaj fudbaler je odlučio da izađe u javnost i da žestoko napadne Valdesa zbog onog što mu je učinio.

"Bili smo u teretani i nakon treninga Victor je došao i tek tako nam rekao da pokupio stvari jer više ne računa na nas. Također, rekao je da želi potpisati druge fudbalere", rekao je Moreno i nastavio je:

"Nije pokazao nimalo ljudskosti. On misli da je ovo FIFA i da tek tako može mijenjati igrače. Svi smo mi ljudi, a Victor Valdes je učinio da se osjećam kao govono. Živio sam od ovog i kako sad da platim račune?", pita se otpušteni fudbaler.

Victor Valdes je na terenu bio poznat kao beskompromisan, a očigledno i u trenerskim vodama nema previše emocija.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.