Al Khelaifija su upitali dolazi li Messi, njegova reakcija nešto ipak govori?

Argentinac navodno ide u PSG

Al Khelaifija su upitali dolazi li Messi, njegova reakcija nešto ipak govori?

E. Škorić

Nasser Al Khelaifi, predsjednik PSG-a, upitan je hoće li njegov klub narednog ljeta dovesti Lionela Messija.

Podsjetit ćemo da je francuski RMC radio objavio kako Messi na ljeto dolazi u Pariz i potpisuje ugovor s PSG-om, a Al Khelaifi je upitan da li će Argentinac zaista zaigrati u dresu Parižana.

"Ne mogu da razgovaram o tome", kazao je Al Khelaifi, no u tom se trenutku nasmijao i na neki način ostavio mogućnost da njegov klub zaista radi na dovođenju zvijezde Barcelone.

Francuski mediji tvrde da Neymar također pomaže PSG-u i nagovara Messija na dolazak kako bi opet zajedno sarađivali.

Messiju ugovor s Barcelonom traje do ljeta 2021. godine, no već početkom godine može da potpiše predugovor s nekom ekipom ako se zaista odluči napustiti Barcelonu čiji je zaštitni znak skoro dvije decenije.

Vjeruje se da su bogati klubovi poput PSG-a i Manchester Cityja najveći favoriti za dovođenje napadača Barcelone.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

AmarSahi
Evo ja mogu sada izmisliti da Messi ide u Borac iz Banja Luke i vi bi u to povjerovali. Ajde, manite se tih izmišljotina.
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi