Željezničar izgubio u važnom meču

Osim razočaran u Plavom salonu: Šuti i poklopi se!

Samir Mlaćo
Željezničar je ponovo razočarao svoje navijače.

Nakon važne pobjede u Mostaru, Plavi su izgubili od Širokog Brijega 3:2 na Grbavici.

Amar Osim je imao šta reći u Plavom salonu.

“Oni su u prvom poluvremenu imali situaciju koju vole imati. Dali su gol, a mi propustili priliku. U drugom dijelu smo promiješali malo, imali smo i par zicera... Čestitam, šuti i poklopi se“, kazao je Osim.

Ističe da je drugi gol presjekao njegovu ekipu, te da je Široki Brijeg zasluženo slavio.

“Nismo uspjeli da ubacimo utakmicu u naš ritam, vjerovatno je tome kumovala početna postava, a zna se ko postavlja ekipu“.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar sada igra sa Krupom, a onda dolazi zimska pauza. Sigurno će biti burna na Grbavici gdje mnogo toga ne štima.

“Ne razmišljam o tome, razmišljam o Krupi. O ostalom ćemo poslije. Definitivno je da nam neke ekipe manje odgovaraju. Možda je i do kvaliteta, ali ne mogu reći jer će biti da kritikujem svoje igrače“, dodao je Osim.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.