Amar Osim: Bili smo neambiciozni, ali oni su imali svoj dan

Trener FK Željezničar

Amar Osim: Bili smo neambiciozni, ali oni su imali svoj dan

Midhat Šljivak

Željezničar je napravio novi kiks na domaćem terenu.

Bodove sa Grbavice je odnijela sjajna ekipa Širokog (2:3), a Amar Osim naravno nikako ne može biti zadovoljan novim porazom.

"Slabo prvo poluvrijeme. Dopustili smo im da igraju u svom ritmu. Mi smo bili premekani. Bili smo blizu njihovog gola u nastavku, imali smo šanse. Treći gol Širokog je slika i prilika čitave utakmice. Mi promašimo šansu, pa primimo. Njihov dan je bio. Mi jesmo bili neambiciozni, ali oni su imali svoj dan", rekao je Osim za Moja TV.

Željezniča u posljednjem kolu igra protiv Krupe

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Rajvosa2019
Cekam taj dan - ali cu se jos nacekati , da brkica jednom kaze „ja sam kriv i preuzimam odgovornost“
8 0
Fareus1921
Amare molim te prestani biti mitoman,porazi od Borca (3-0),od Širokog dvaput,od Mladosti,Krupe i Veleža su tvoja čista krivica i to nas košta preskupo Amare da ti samo kažeš nije nam dan...
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi