Jasna poruka iz Širokog Brijega na Instagramu nakon pobjede na Grbavici

Imaju razloga za sreću

Jasna poruka iz Širokog Brijega na Instagramu nakon pobjede na Grbavici

E. Čaušević

Široki Brijeg danas je na Grbavici slavio protiv Željezničara sa 3:2 u meču 18. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Klub s Pecare odigrao je veoma dobar meč i na kraju zasluženo došao do tri boda protiv Plavih.

Široki je u jednom trenutku vodio sa 3:0, ali je Željezničar u samom finišu utakmice uspio da dođe do dva gola za konačnih 2:3.

Nakon utakmice Širokobriježani su se oglasili na Instagramu s jasnom porukom da se vraćaju kući pjevajući nakon tri boda na Grbavici.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Pobjeda! Iz Sarajeva se vraćamo pjevajući nakon dramatične završnice. Mateo Marić u 15. minuti, Stipe Jurić u 84. minuti i Marko Pervan u 87. minuti postigli su pogotke za veliku pobjedu naše momčadi u derbiju 18. kola m:tel Premijer lige BiH na Grbavici. Domaći su uspjeli pogotcima Ivana Lendrića i Petra Boje samo ublažiti poraz svoje momčadi u sudačkoj nadoknadi", napisali su iz Širokog.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CIdkzERJUC6/[/instagram]

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

BlueBoys
Da ovi tipovi igraju na Grbavici stalno dze bi im bio kraj.
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi