Zbog intervjua za Gazzettu

Pjanić udarna vijest u Španiji: Marca, AS, Sport... Svi danas pišu o bh. reprezentativcu

Edmir Škorić

Bh. reprezentativac Miralem Pjanić našao se u centru pažnje zbog intervjua datog italijanskom listu Gazzetta dello Sport.

U spomenutom intervjuu je Pjanić izrazio nezadovoljstvo i otvoreno govorio o tome što ne dobija pravu minutažu kod Ronalda Koemana.

"Iskreno, ni ja ne razumijem zašto sam u ovoj situaciji. Jasno je da želim igrati puno više. Znam da mogu puno doprinijeti, a kad me trener pustio da igram, uvijek sam dobro igrao, igrao sam dobre utakmice. Više od ovoga ne znam šta mogu? Treniram, spreman sam", rekao je Pjanić Gazzetti u najavi meča Lige prvaka između Barcelone i njegovog bivšeg kluba Juventusa.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Marca, AS, Sport, Mundo Deportivo i svi relevantni španski sportski mediji prenose danas izjavu Pjanića koji je otvoreno i veoma rano počeo da iskazuje nezadovoljstvo po dolasku u redove katalonskog kluba.

Ostaje da se vidi da li će Koeman nakon ovih riječi bh. nogometaša promijeniti stav ili će nastaviti da Pjaniću daje nedovoljno minuta i da ga tretira tek kao rezervnu opciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.