Koeman se pravdao novinarima kako tretira Pjanića: "Moj izbor je za dobro ekipe"

Uoči meča s Juventusom

Koeman se pravdao novinarima kako tretira Pjanića: "Moj izbor je za dobro ekipe"

Admin Čaušević

Miralem Pjanić je u dosadašnjem dijelu sezone upisao 11 nastupa, a generalni dojam je da mu Ronald Koeman ne daje priliku kakvu zaslužuje. 

Pjanić je starter u Ligi prvaka, dok u La Ligi ulazi s klupe, tako je bilo i u posljednjem duelu protiv Cadiza kada je upisan poraz rezultatom 2.1.

Uoči utakmice Lige prvaka protiv Juventusa Koeman je morao objasniti novinarima zašto bh. veznjak igra u Ligi prvaka od prve minute, a u prvenstvu priliku dobija na kapaljku.

"Mislim da je to slučajnost. Njegova uloga u Barceloni je drugačija u odnosu na Juventus. Mi igramo drugačije, želimo praviti veći pritisak", rekao je Koeman.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Plaća cijenu što je doašo kasnije, ali nikada nisam sumnjao u Pjanića. Imam dosta veznjaka i moj izbor je za dobro ekipe", dodao je Nizozemac.

Pjanić je u dosadašnjih pet kola Lige prvaka bio starter na svakom meču. U La ligi je na šest mečeva počeo samo susret s Atleticom i zamijenjen je u finišu. 

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zvjezdan10
Ma svaka ti čast ,ekipa ti baš DOBRO djeluje.
8 0
DamirT
On se jos izvlaci na ovo da je Pjanic dosao kasnije.Pa dosao je krajem avgusta,a ne u decembru jbt
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi