Fonseca odmara nekoliko prvotimaca

Edin Džeko ne putuje s Romom na gostovanje u Bugarsku

Endin Čaušević

Fudbaleri Rome sutra gostuju u Sofiji gdje će igrati protiv CSKA meč posljednjeg kola grupne faze Evropske lige.

Roma je već osigurala prvo mjesto u grupi i plasman u nokaut fazu, te će Paulo Fonseca imati priliku da odmori većinu svojih prvotimaca koji vjerovatno neće ni putovati u Sofiju.

Utakmica se igra od 18:55 sati, a igrači Rome će danas put Bugarske. Fonseca je objavio spisak igrača na koje će računati i odlučio je njih sedmoricu ostaviti u Rimu kako bi se odmorili za Seriju A i meč protiv Rome.

Protiv CSKA sutra neće igrati Edin Džeko, Antonio Mirante, Roger Ibanez, Leonardo Spinazzola, Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini i Henrikh Mkhitaryan.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.