Roma bez trenera protiv Bologne

Fonseca kažnjen

Roma bez trenera protiv Bologne

Esmer Oštraković

Trener Rome Paulo Fonseca dobio je jedinstvenu zabranu zbog vrijeđanja sudije, pa neće biti na klupi u meču s Bolognom.

Portugalski trener je isključen u nedjelju na poluvremenu meča između Rome i Sassuola (0:0). Nakon što je Pedro dobio crveni karton, Fonseca se nije mogao suzdržati, pa je išao nešto reći sudiji.

Izvještaj Disciplinske komisije napominje da je Fonseca "pristupio sudiji agresivnim tonom, upućujući riječi s nepoštovanjem".

Stoga će morati da sa tribina prati duel Rome i Bologne narednog vikenda, a zajedno s njim bit će i Pedro, koji je suspendovan jedan meč zbog isključenja u duelu sa Sassuolom.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi