Foto - Instagram

Pred novi meč u Gloryju

Badr Hari najavljuje povratak nokautom: Postoje samo mržnja, nasilje i nokauti

Midhat Šljivak

Badr Hari se vraća u ring 19. decembra u borbi protiv jednog od najboljih teškaša današnjice Benjamina Adegbuyija.

Marokanac i Rumun u ringu će se naći na Glory 76 eventu, a Badr pred ovaj meč najavljuje nokaut i pobjedu.

"Ne trebam ljudima govoriti koji Badr će se pojaviti u ringu. Već 20 godina gledaju kako nokautiram ljude i gledat će opet istu stvar", poručio je Hari.

Bad Boy je posljednji meč odradio u decembru prošle godine kada je zbog povrede predao meč Ricu Verhoevenu, iako je šampiona dva puta pao na pod. Ako pobijedi Adegbuyija vjerovatno će ponovo krenuti na Rica.

"Adegbuyi je trenutno moj neprijatelj. U ovoj igri nema poštovanja, postoje samo mržnja, nasilje i nokauti. Ne poštujem ga. Možda da kao čovjeka, ali nakon borbe. Sad je moj neprijatelj. Ovo je za mene lagana lova", najavio je Hari.

Badr je u karijeri na omjeru od 106 pobjeda i 14 poraza od čega je 92 pobjede upisao nokautom, dok je Adegbuyi na omjeru od 34 pobjede i šest poraza. 19 borbi je dobio nokautom.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.