Spektakl u najavi: Povratak Badra Harija u fantastičnom meču!

Marokanac ponovo u ringu

Spektakl u najavi: Povratak Badra Harija u fantastičnom meču!

M. Šljivak

Najveća kickboxing zvijezda svijeta Badr Hari vraća se u ring.

Glory je danas službeno objavio povratak kickboxinga 7. novembra, a bolji događaj nisu mogli organizovati jer će u glavnoj borbi biti najveća zvijezda Badr Hari.

Čuveni Marokanac će za rivala imati još jedno itekako poznato lice, Rumuna Benjamina Adegbuyija (34-6, 19KO), čovjeka koji je uz Rica Verhoevena vjerovatno i najbolji kickboxer svijeta.

Pobjednik ovog meča bit će izazivač za titulu koju trenutno drži Rico Verhoeven i koji će vjerovatno do kraja godine braniti pojas protiv Jamala Ben Saddika.

Hari se tako vraća nakon užasnog poraza od Verhoevena iz decembra prošle godine. Dominirao je protiv šampiona, ali se ponovo desila povreda, pa je Badr morao da po drugi put prepusti pobjedu Nizozemcu.

Svima je želja da vide treći meč, ali na tom putu Marokanc će prvo morati da prođe sjajnog rumunskog borca.

Top Komentari

Zee
Cuj uzasnog poraza od verhovena.. covjek se povrijedio,I prekinut mec. Nikakav uzastan poraz smradovi jedni od portala...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi