Kraj saradnje

Samir Muratović i FK Tuzla City se razišli · Zvanično

Edmir Škorić

Nekadašnji reprezentativac BiH, Samir Muratović, od danas i zvanično više nije član FK Tuzla City.

Muratović je radio kao sportski direktor u FK Tuzla City, ali je na kraju prvog dijela polusezone i zvanično napustio tu funkciju, mada je o tome SportSport.ba pisao još krajem prošlog mjeseca.

Muratović je proslavljeni U21 i A reprezentativac BiH koji je u svojoj karijeri bio još član zvorničke Drine, Željezničara, turskog Kocaelispora, ruskog Saturna, njemačkog Chemnitzera, te austrijskih klubova Gratzera, Gratkorna dok je najveći trag ostavio u Sturmu iz Gratza.

"Muratoviću se zahvaljujemo na dosadašnjoj saradnji te mu želimo sve najbolje u nastavku karijere", navodi se na sajtu kluba.

U ekipi Tuzla City doći će do određenih promjena i u igračkom kadru. Jovo Kojić napušta klub, a očekuje da će to uraditi još nekoliko igrača. Shodno tome, doći će neki novi.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.