Razilaze se Tuzla City i Samir Muratović

Razilaze se Tuzla City i Samir Muratović · Saznajemo

Emir Dindić

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Samir Muratović, na kraju godine će napustiti Tuzla City, saznaje SportSport.ba.

Nekadašnji reprezentativac naše zemlje, prema informacijama do kojih je došao SportSport.ba od 1. januara službeno neće više biti sportski direktror Tuzla Cityja.

Muratović je u Tuzla City stigao početkom 2019. godine i to kao sportski savjetnik. Nekoliko mjeseci kasnije imenovan je za sportskog direktora, a razlozi rastanka Muratovića i Tuzla Cityja još uvijek nisu poznati.

Podsjetimo, prije dolaska u Tuzla City nekadašnji reprezentativac naše zemlje obavljao je funkciju glavnog skauta Sturma, kluba u kojem je igrao pet godina, od 2007. do 2012.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Pored Sturma u igračkoj karijeri nastupao je i za Gratkorn, Grazer, Saturn, Chemnitzer, Drinu, Kocaelispor i Željezničar.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi