Ostaje li Ajdin Nukić u Tuzli? On nema dilema!

Sve je jasno

Ostaje li Ajdin Nukić u Tuzli? On nema dilema!

E. Škorić

Sjajni nogometaš Tuzle City ističe kako je za sada zadovoljan u premijerligašu iz Tuzle.

Prvi dio sezone je okončan i naravno kreće razne špekulacije, igrači će dobijati ponude, a klubovi na sve načine pokušati da dovedu adekvatna pojačanja.

Nukić je imao izuzetno dobru sezonu u dresu Tuzle i ne čudi da se nalazi na radaru nekoliko timova u BiH, ali on je za SportSport.ba istakao da nema namjeru da mijenja sredinu.

Ajdin Nukić
Ajdin Nukić FK Tuzla City FK Tuzla City Pozicija: DF

Statistika

24 nastupa
18 kao starter
8 žutih kartona
0 crvenih kartona
2 asistencija
4 golova

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Ostajem u Tuzli jer imam važeći ugovor jo tri godine. Ovdje mi je lijepo, nemam razloga da nešto mijenjam i da tražim drugu sredinu. Ako dođe neka ponuda iz inostranstva, postoji tim ljudi koji će odlučiti šta i kako dalje", rekao nam je Nukić.

Dvadesettrogodišnji veznjak je u 18 nastupa upisao jedan gol i pet asistencija.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti