FOTO: EPA

Da li je moguće da je ovo rekao?

Edu je posljednjom izjavom na sebe navukao gnjev navijača: Znamo šta nam treba, ali to nemamo

Esmer Oštraković
Teme:

Arsenal ove sezone igra očajno, a to najbolje pokazuje njihov plasman na tabeli u Premiershipu nakon dvanaest odigranih utakmica.

Naime, Topnici se nalaze na petnaestoj poziciji sa samo trinaest osvojenih bodova, a ne ide im u prilog ni broj postignutih golova.

Igrači Arsenala postigli su samo deset golova u dvanaest odigranih utakmica šti je naravno jako malo za ovakav tim.

Svi su shvatili da jedan od najvećih problema u igri Arsenala kreacija šansi, a direktor ovog tima, Edu dao je zanimljivu izjavu.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Jasno je šta nam treba. To je igrač koji će nam donijeti kreativnost u veznom redu, a mi to trenutno nemamo u ekipi", rekao je Edu.

Njegova izjava naišla je na veliki gnjev među navijačima. Razlog tome je što Arteta u ekipi ima Mesuta Ozila koji prima astronomsku platu, ali mu nije data šansa u ovoj sezoni.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.