FOTO - EPA

"Da sam na mjestu Džeke ne bih razmišljao o odlasku iz Rome"

Adnan Beganović

Nakon što je bosanskohercegovačkom reprezentativcu i napadaču Rome, Edinu Džeki, propao transfer u Juventus prije par mjeseci, govorilo se i o njegovom eventualnom prelasku u Inter.

Takve informacije i dalje se pojavljuju u pojedinim italijanskim medijima, a o svemu tome govorio je nekadašnji fudbaler nekoliko italijanskih klubova među kojima je i Inter, Alessandro Scanziani.

Na pitanje novinara ko bi bio idealna zamjena za Romela Lukakua, Girourd ili Džeko, Scanziani je odgovorio da je na mjestu Džeke ne bih razmišljao o odlasku iz Rome.

"Čini mi se da je Inter bio blizu kupnje prvog, ali mislim da to ovisi i o njemu", rekao je Scanziani i dodao:

Isto vrijedi i za Džeku, kapiten ste u Rimu, a u Interu riskirate da ćete igrati samo na nekim mečevima. Da sam na njegovom mjestu, ne bih razmišljao o odlasku iz Rome."

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.