Foto - EPA

Žele ih narednog ljeta

Sky Sport: Haaland i Rice su glavne želje Chelseaja!

Midhat Šljivak

Erling Haaland i Declan Rice glavne su želje londonskog Chelseaja u ljetnom prelaznom roku.

Barem tako tvrdi novinar Sky Sportsa Angelo Mangiante koji je objavio kako će Chelsea u ljetnom prelaznom roku krenuti po ovu dvojicu fudbalera.

Rice se odavno povezuje sa prelaskom na Stamford Bridge. Velika je želja Franka Lamparda i gotovo je izvjesno da će on postati novi član Plavaca.

Međutim, dovođenje Haalanda će biti nešto veći izazov. Norveško čudo žele najbolji timovi Evrope, povezuje se sa Realom i Juventusom, ali i sa Manchester Unitedom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Haaland ima mogućnost da narednog ljeta ode iz Borussije. Cifra za koju može ići je 75 miliona eura, a vidjet ćemo hoće li to i učiniti.

Chelsea ima itekako odličnu i mladu ekipu, a dolazak ove dvojice fudbalera sigurno bi ih dodatno ojačao.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.