Misli na sve

Messi tražio odgodu prikazivanja svog intervjua, a razlog oduševio cijelu Španiju

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone sinoć su u gostima pobijedili Valladolid sa 3:0 i konačno odigrali jedan dobar meč.

Katalonski klub je bez problema uspio da dođe do tri boda u Valladolidu, a igrač utakmice na kraju je bio Lionel Messi. Argentinac je uspio zabiti gol i dodati asistenciju i predvodio je svoj tim do pobjede.

Nakon utakmice Messi se ponovo našao u centru pažnje zbog intervjua koji je dao za TV kuću "La Sexta".

Naime, ovaj intervju trebao je biti emitovan u ponedjeljak, ali je u posljednji trenutak Messi poslao poruku uredniku da traži da se isti pomjeri za sedam dana i bude emitovan narednog ponedjeljka.

On je objasnio da ne želi da se intervju poklopi s terminom humanitarne emisije "La Marato" na TV3 koja se održava već 28 godina pred Božić, te se novac donira za liječenje raznih oboljenja.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Messi nije htio da njegov intervju bude u centru pažnje i odvuče pažnju od humanitarne emisije na šta su uradnici odmah pristali, te su objasnili gledateljima da će Messijev intervju biti emitovan narednog ponedjeljka.

Kapiten Barcelone je ovim potezom oduševio javnost, a treba dodati da je humanitarna emisija "La Marato" prikupila čak oko sedam miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.