Itekako aktivan na Twitteru

Ozil odgovorio navijaču: Moram da spomenem Kolašinca ili ću biti u nevolji

Endin Čaušević

Njemački fudbaler Mesut Ozil ove sezone nije odigrao ni sekunde u dresu Arsenala.

Ozil trenira s prvim timom londonskog kluba, ali ga uopšte nema u konkurenciji za utakmice. Mikel Arteta je još ranije otpisao Ozila iako mnogi vjeruju da je on sada itekako potreban Arsenalu.

Nijemac je najplaćeniji igrač Arsenala i ljetos je odbio da napusti klub, ali ukoliko se ništa ne promijeni na ljeto sigurno odlazi jer mu ističe ugovor.

Zbog neigranja Ozil ima dosta više vremena za druge stvari, a u posljednje vrijeme je itekako aktivan na društvenim mrežama.

I večeras je na Twitteru odlučio da odgovara na pitanja navijača, a u jednom od odgovora spomenuo je i bh. reprezentativca Seada Kolašinca. Navijač je pitao ko je najbolji u igrici Fortnite, a Ozil je dao odgovor na zanimljiv način.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Moram tu da spomenem Kolašinca ili u suprotnom ću biti u velikoj nevolji kada se vidimo", napisao je Ozil.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.