Davno su ga otpisali

Dok Arsenal igra gradski derbi, Ozil piše po Twitteru

Edmir Škorić

Mesut Ozil odavno je otpisan iz Arsenala, ali i dalje je član kluba.

Nijemac je od 2013. godine u Arsenalu i jedan je od najplaćenijih igrača, ali već neko vrijeme nije u timu. Nije tačno poznat razlog što je Ozil izvan tima, no pretpostavlja se da na njega Mikel Arteta ne računa, a da je prethodno igrač odbijao bilo kakvo smanjenje plate.

Kako god, činjenica je da Ozila odavno nema u timu i činjenica je isto tako da bi jedan takav igrač dobro došao trenutno Arsenalu, koji ima očajnu sezonu i nalazi se u donjem dijelu tabele.

I dok Arsenal trenutno igra londonski derbi protiv Chelseaja na Emiratesu, Ozil piše po Twitteru, ali zanimljivo da i dalje podržava svoje saigrače i ekipu koja ga je otpisla.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.