Ozil o Wengeru: Bio mi je poput oca, ali ne samo meni
FOTO - EPA

Ozil o Wengeru: Bio mi je poput oca, ali ne samo meni

Adnan Beganović

Sjani veznjak, Mesut Ozil, "živi" najteže dane svoje karijere s obzirom da menadžer Arsenala Mikel Arteta nikako ne računa na njega.

Nekadašnjeg njemačkog reprezentativca u Arsenal je 2013. godine iz Reala doveo francuski stručnjak Arsene Wenger.

Pružao je Ozil pod Wengerovim vodstvom fenomenalne partije, a nekadašnji njemački reprezentativac za bivšeg trenera ima samo riječi hvale.

Ozil je istakao da mu je Wenger bio poput oca i da mnogim ljudima u Arsenalu mnogo nedostaje.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Bio je stvarno nevjerojatan trener. Da, on mi je bio kao otac, ali ne samo meni, nego i mnogim drugim igračima. Mislim da mnogim ljudima u Arsenalu stvarno nedostaje", istakao je Ozil.

Podsjetimo, Wenger je Arsenal vodio od 1996. do 2018. godine. Osvojio je tri naslova prvaka, a sedam puta je osvojio Kup.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi