Večeras se prikazuje veliki intervju s Argentincem

Novinar izazvao bijes navijača Barcelone zbog poklona kojeg je dao Messiju

Endin Čaušević

Španska televizija La Sexta večeras će prikazati intervju s Lionelom Messijem koji se već danima najavljuje.

Messi je pristao dati intervju za ovu TV kuću, a novinar koji je sve vodio je Jordi Evole. On je u dobrim odnosima s Messijem i zbog toga je Argentinac pristao da naprave veliki intervju.

La Sexta već danima najavljuje intervju koji će večeras konačno biti prikazan. Messi je govorio o situaciji u Barceloni i činjenici da je ljetos htio napustiti klub, te je objasnio da li se u međuvremenu predomislio.

No, Evole je na zanimljiv način najavio večerašnji intervju. Objavio je fotografiju koja je insert u filmu, a to su knjige koje je on poklonio Messiju.

Radi se o knjigama koje su vodić za Manchester i Pariz jer su to gradovi koji se spominju kao naredna destinacija Messija. Navijače Barcelone je ovaj "poklon" itekako naljutio i osuli su paljbu u komentarima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Međutim, nakon svega ovaj novinar se ponovo oglasio i poručio je da je on taj koji je kupio te knjige Messiju i da se nada da mu one uopšte neće trebati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.