Iz Barcelone objasnili zašto je Messi dobio dozvolu da ostane duže u Argentini

Neće igrati protiv Eibara

Iz Barcelone objasnili zašto je Messi dobio dozvolu da ostane duže u Argentini

Endin Čaušević

Nakon nekoliko dana pauze fudbaleri Barcelone danas su se vratili na trening pred meč protiv Eibara.

Katalonski klub u utorak na svom terenu dočekuje Eibar, a nakon nekoliko dana odmora danas su igrači Barcelone odradili trening. Na treningu se nije pojavio Lionel Messi koji je nakon meča protiv Valladolida otputovao za Argentinu.

Messi je sa svojom porodicom u Rosariju proveo Božić, te je odlučio da produži svoj ostanak. Argentinac je dobio od kluba još nekoliko dana odmora i jasno je da u utorak neće igrati protiv Eibara.

Španski mediji objavili su da je Barcelona izašla u susret Messiju i odobrila mu ostanak u Argentini, ali danas su se oglasili iz kluba i objasnili zašto Messi neće igrati protiv Eibara.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Naime, iz Barcelone su objavili da Messi ima lakših problema s povredom desnog članka i da je to razlog zašto ga neće biti u utorak u konkurenciji za utakmicu. Zbog toga su odobrili Argentincu da ostane još nekoliko dana u domovini, a zatim se vrati u klub kako bi obavio dodatne preglede.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

miki30
Ma jakako, to je to sigurno. On ima privilegije to zna svako dijete, zato imate ovaj cirkus zadnjih godina.
3 3
MehaAli
Nek i neće bolje za Pjanića NEK potpiše za River
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti