Sve kako bi doveo dva pojačanja

Koeman se u januaru želi riješiti četiri nogometaša

Esmer Oštraković

Koeman je odlučio da se u januaru želi riješiti nekih nogometaša.

Riječ je o četvorici fudbalera Barcelone koji bi trebali napustiti klub u narednih mjesec dana, a oni su Umtiti, Firpo, Alena i Puiq.

Naime, Koeman će u januaru pokušati pojačati svoju ekipu dvojicom nogometaša, a to su Garcija iz Manchester Cityja, te Depay iz Lyona.

Kako bi to uradio morati će prodati neke igrače, a upravo četiri igrača koji se želi riješiti bila bi dovoljna kako bi mogao dovesti igrače koje želi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Umtiti navodno ima nekoliko ponuda iz Engleske, te bi na njemu Barcelona zaradila oko 20 miliona eura, dok Firpo ima ponude iz Italije.

Kada je riječ o Aleni i Puiqu, njih dvojica neće biti prodati, već će otići na posudbu, ali još uvijek nije poznato u koje klubove.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.