Za njega nema dilema

Sam Allardyce bi da se sezona prekine: Imam 66 godina...

Edmir Škorić

Menadžer West Bromwich Albiona Sam Allardyce je za prekid sezone u engleskoj Premier ligi.

Nedavno je Big Sam preuzeo pretposljednju ekipu lige, pa osvojio bod na Anfieldu protiv Liverpoola, ali je jučer njegov tim razbijen od Leedsa s 5:0.

Sada se opet aktivirala priča o koronavirusu i nije isključeno da se Premier liga obustavi na dvije sedmice.

"Svačija bezbjednost je važnija od bilo čega drugog. Koliko sam čuo u vijestima, mutirani virus je zarazniji i brži od običnog. Možemo da uradio samo jednu stvar, da prekinemo sezonu", rekao je Allardyce.

"Imam 66 godina i posljednja stvar koju želim jeste da se zarazim koronavirusom. Veoma sam zabrinut, kako zbog sebe tako i zbog fudbala. Ukoliko je prekid neophodan, to moramo učiniti. Bez obzira na to koliko nam teško palo, virus neprekidno raste", dodao je Big Sam.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.