Stari lisac Sam Allardyce nakon utakmice prisjeo na muku Juergenu Kloppu

Neriješeno na Anfield Roadu

Stari lisac Sam Allardyce nakon utakmice prisjeo na muku Juergenu Kloppu

Admin Čaušević

WBA je osvojio veliki bod na gostovanju kod Liverpoola, završeno je 1:1. 

Stari lisac Sam Allardyce uspio je iznenaditi Redse koji su vodili, ali su se uspavali, što su gosti na kraju i iskoristili.

Razlika o kvalitetu između dva tima je evidentna, o tome je poslije utakmice govorio i Allardyce koji je prije nekoliko dana sjeo na klupu.

"Ja s lakoćom mogu rditi ono što Klopp radi u Liverpoolu sa nekim od najskupljih igrača svijeta. Ali ono što sam ja uradio danas ono ne može uraditi s ovim igračima West Broma", rekao je iskusni stručnjak.

Klopp je poslije utakmice kazao kako uopšte nije lako igrati protiv ekipa kao što je WBA.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Nije lako igrati protiv tima poput WBA i nije lako igrati ovako. Bit će ovo izazov za West Brom, hoće li moći igrati ovako do kraja sezone? Allardyce je iskusan, pripremi tim ovako i to je potpuno okej", kazao je Nijemac.

Nakon večerašnjeg remija Allardyce je već četvrtu utakmicu neporažen na Anfield Roadu, sada ima tri remija i pobjedu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Cocca87
Pa Klopp je to svojim radom ostvario, jer kad je dosao na klupu Liverpoola imao je ekipu sa kojom se mogao da bori jedino za sredinu tabele i on je doveo igrače koji njemu odgovaraju, njegovom načinu igre i čovjek pravi rezultate, isto kao i što je sa Mainzom i Dortmundom, Mainz je igrao drugu ligu, odveo ih je da igraju Evropu, a Dortmunda je od tima koji se borio za opstanak u tom trenutku, odveo da budu šampioni Njemačke i to dvije godine zaredom, što je jako teško s obzirom da Bayern igra u toj ligi i onda ovaj nešta došao i priča mu, pa da si ti toliko dobar koliko govoriš ne bi stalno vodio timove koji se bore za opstanak, nego bi već odavno bio u nekom jačem klubu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi