U svom stilu

Ibrahimovića pitali šta će Maxwell u timu iz snova, a on nije mogao iskrenije odgovoriti

Endin Čaušević

Zlatan Ibrahimović je prije nekoliko dana otkrio svoj tim iz snova.

Sjajni švedski napadač koji blista ove sezone u Milanu odlučio je javno otkriti svoj tim iz snova. Ovaj put Ibrahimović je izbacio sebe iz ekipe i u vrh napada stavio je Diega Maradonu.

Ibrahimović je poručio da je Maradona jedini fudbaler koji je bolji od njega i da je zbog toga zaslužio da se nađe u njegovom timu iz snova.

Pored Maradone tu su još: Buffon, Maxwell, Cannavaro, Nesta, Maicon, Vieira, Nedved, Xavi, Zidane i Ronaldo.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Naravno, dosta pažnje privuklo je to što je u tim iz snova uvrstio Maxwella jer mnogi kažu da postoji dosta boljih igrača na poziciji lijevog beka. Ipak, Ibrahimović je kratko i jasno u svom stilu objasnio zašto se Brazilac nalazi u ovoj ekipi.

"Zašto je Maxwell tu? Zato što je moj najbolji prijatelj", poručio je iskusni napadač Milana.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.