Milan stavio Krunića na transfer listu, pa za nekoliko sati odlučili da promijene odluku

Ostaje na San Siru

Milan stavio Krunića na transfer listu, pa za nekoliko sati odlučili da promijene odluku

E. Čaušević

Italijanski mediji jučer su objavili da su čelnici Milana odlučili ove zime prodati bh. reprezentativca Radeta Krunića, ali čini se da je ponovo došlo do preokreta.

Krunić je i pred početak sezone bio na izlaznim vratima Milana kada su interes za njega pokazali Torino i Genoa, ali niko od njih nije ponudio osam miliona eura koliko su Rossoneri tražili za bh. veznjaka.

Na kraju je Krunić ostao na San Siru i ima solidnu minutažu s obzirom da ga je Stefano Pioli otpisao pred početak sezone. Bh. reprezentativac je iskoristio šansu pored jake konkurencije u veznom redu, te je odigrao nekoliko zaista dobrih mečeva.

Jučer su pojedini italijanski mediji objavili da je Torino obnovio interes za Krunića i da će u januaru platiti osam miliona eura da ga dovedu kako bi pojačali ekipu jer se nalaze u borbi za opstanak.

Navodno, u Milanu su odlučili da stave Krunića ponovo na transfer listu, ali samo dan kasnije su se predomislili.

Ugledni novinar Gianluca Di Marzio objavio je danas da su u Milanu odlučili da Krunić neće biti na prodaju i da će na San Siru ostati sigurno do kraja ove sezone. Iako Pioli ima nekoliko rješenja u veznom redu očito je da je Krunić ostavio dobar dojam nakon prvog dijela sezone.

"I pored nekoliko ponuda u proteklim danima za Krunića čelnici Milana su odlučili da ih odbiju. Time su pokazali povjerenje i namjeru da Krunić nastavi svoj put u Milanu", piše Di Marzio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Krunić je na San Siro stigao na ljeto 2019. godine iz Empolija, te je do sada odigrao 37 mečeva i postigao je jedan gol za Milan.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Hare
Zasluženo, skroz solidno je igrao
4 0
kiki
Ibrahimovic urgiro
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije