Pred potpisom za Schalke

Mikel Arteta na press konferenciji govorio o odlasku Seada Kolašinca

Endin Čaušević

Bh. reprezentativac Sead Kolašinac će skoro sigurno svoju karijeru nastaviti u dresu Schalkea.

Kolašinac je danas uspješno prošao ljekarske preglede u njemačkom klubu i očekuje se još samo zvanična potvrda da je potpisao za Schalke.

On će u klubu u kojem se proslavio igrati na posudbi iz Arsenala do kraja sezone, a Schalke će imati šansu da otkupi njegov ugovor.

Na današnjoj press konferenciji i Mikel Arteta je govorio o Kolašincu, ali nije htio ništa potvrditi prije zvanične objave.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mogu još uvijek ništa da potvrdim. Ovaj prelazni rok će donijeti sigurno dosta vijesti. Neke su tačne, a neke ne. Kada budemo imali šta da kažemo sigurno je da ćemo se oglasiti", kaže Arteta i dodaje.

"Bilo je nekih razgovora s nekoliko fudbalera kako bismo pronašli i dogovorili neke posudbe jer je jasno da imamo previše igrača u ekipi. No, ponovo ponavljam da još uvijek ne možemo ništa potvrditi oko Kolašinca".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.