Navijači Arsenala se opraštaju od Kolašinca, a video kada je "raznio" Adamu Traorea hit na Twitteru

Vraća se u Schalke na posudbu

Navijači Arsenala se opraštaju od Kolašinca, a video kada je "raznio" Adamu Traorea hit na Twitteru

E. Čaušević

Engleski mediji objavili su sinoć da će Sead Kolašinac u januaru sigurno napustiti Arsenal.

Bh. reprezentativac je ljetos bio na korak od Bayer Leverkusena, ali je na kraju ostao u londonskom klubu. No, čini se da je sada došlo vrijeme za rastanak i da se Kolašinac sigurno vraća u Njemačku.

Ugledni novinar Fabrizio Romano prvi je objavio da Kolašinac napušta Arsenal i da se vraća u Schalke. Klubovi su dogovorili posudbu do kraja sezone uz mogućnost da Schalke otkupi ugovor bh. defanzivca.

Kolašinac bi već danas trebao obaviti ljekarske preglede nakon čega će se ozvaničiti ova posudba. Također, Schalke će plaćati 50% njegove plate koju ima u Arsenalu, a londonski klub će pokriti ostatak.

Navijači Arsenala već se na društvenim mrežama opraštaju od Kolašinca i zahvaljuju na svemu što je pružio u dresu ovog kluba. Ipak, jedan video je postao posebno hit na Twitteru.

Naime, navijači Arsenala prisjetili su se meča protiv Wolverhamptona i okršaja Kolašinca i Adame Traorea. Španac je zbog svog nevjerovatnog izgleda prava mašina, ali je Kolašinac u duelu protiv njega pokazao zašto ima nadimak "Tenk".

[twitter]https://twitter.com/Gooner_Eurychus/status/1344600909305798661[/twitter]

Potražite više informacija na temu Premier league:

Bh. reprezentativac je u jednom duelu jednostavno "odnio" Traorea, a taj video je trenutno hit među navijačima Arsenala koji se opraštaju od Kolašinca.

Kolašinac je fudbalsko ime stekao u Schalkeu. Dres ovog tima je nosio od 2012. do 2017. godine i odigrao je 123 utakmice za slavni njemački klub.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ga_Zi_JA
Ako nije problem, moze li KOMPILACIJA 56SENALOVIH EVROPSKIH TROFEJA sa Se'om i BEZ...Zbog druga trazim..!
2 9
opasni_medo
Ja bih vas zamolio ako može kompilacija akcija Arsenala dok su bili u TOP 4, TOP 6, TOP 13, TOP15 sa i bez domaćih trofeja , i kompilaciju komentara Gazije TOPČINE bez mozga jer ga nikada nije imao, niti ima šanse osvojiti ga.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi