Već neko vrijeme je u bolnici

Bašić polako, ali sigurno pobjeđuje u životnoj utakmici

Admin Čaušević

Perspektivni bh. stručnjak, Nermin Bašić, se već neko vrijeme nalazi u travničkoj bolnici.

Bašić je u bolnici zaglavio zbog upale pluća, a kako navodi u objavama na društvenim mrežama očekuje da dobije životnu utakmicu.

"Borim se kao i čitav zivot, ustvari i ne znam za drugačije.Samo pozitiva i srce na teren. Danas sam malo plesao po sobi ide mi dobro. Ovo je moja utakmica i bit će pobjeda sa većom razlikom ako Bog da.

"Čitav zivot radim za 'nešto', a to nešto nikada nisu bile pare, već odnosi vaše poruke podrške koje dobijam iz cijelog svijeta znak su moje životne vodilje. Daj i poželi drugima sve što želis i samom sebi.”

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veliko vam hvala, moje srce je veliko kao planeta zbog vas i prvi put u životu da se borim samo za sebe. Čuvajte svoje najbliže, volim vas sve i brzo se vidimo", poručio je Bašić posljednjeg dana 2020. godine.

Bašić je i u novu godinu ušao s dosta optimizima. Objavio je novu fotografiju iz bočničke sobe s opisom: "Nova godina i novi dan".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.