Nermin Bašić 'zaglavio' u travničkoj bolnici: Nadam se da će sve biti dobro

Mladi bh. stručnjak ima problema sa plućima

Nermin Bašić 'zaglavio' u travničkoj bolnici: Nadam se da će sve biti dobro

S. Mlaćo
Šef struke FK Tuzla City Nermin Bašić (37) nakon završene polusezone u Premijer ligi našao se u problemima.

Naime, Bašić je zbog zdravstvenih problema 'zaglavio' u travničkoj bolnici.

Radi se o težoj upali oba plućna krila, a očekuju se i rezultati testiranja na koronavirus.

“Da, u bolnici sam. Nadam se da će sve biti dobro ako Bog da. Hvala osoblju bolnice u Travniku na profesionalizmu“, kratko se javio Bašić za SportSport.ba iz bolničke postelje.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bašić se u Premijer lige vratio iz Angole gdje je radio u proteklom periodu, a sa Tuzlacima je na zimsku pauzu otišao sa sedmog mjesta, sa realnim šansama da se ovaj klub bori u drugom dijelu sezone za mjesto koje vodi u Evropu.

Nakon posljednje utakmice polusezone sa Borcem i vrijedne pobjede (2:0), Bašić je kazao da će obaviti sastanak sa prvim čovjekom kluba Azmirom Husićem i da će tada biti poznato da li će saradnja biti nastavljena, s obzirom da je prvi dogovor važio do kraja polusezone. Husić se još nije vratio iz SAD-a. 

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

CASIO
Brz oporavak Nermine
7 2
user1605368976
Brz oporavak Bašiću
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi