Bašić o svojoj sudbini u Tuzli City: Moja zadnja utakmica, takav dogovor imam

Zaslužena pobjeda Tuzlaka nad Borcem

Bašić o svojoj sudbini u Tuzli City: Moja zadnja utakmica, takav dogovor imam

S. Mlaćo
Pred odlazak na zimsku pauzu Tuzla City je danas savladao Borac sa 2:0.

Pokazali su Tuzlaci mnogo više i zasluženo slavili pobjedu nakon tri vezana poraza. Imali smo više od 20 udaraca, te mogli slaviti i ubjedljivije protiv loših Banjalučana.

Nermin Bašić je nakon meča dao svoje viđenje susreta.

“Drago mi je što se niko od igrača nije povrijedio na ovakvom terenu. Igrali smo srcem, kapa dole momcima. Pokazali smo da smo veliki, da želimo da za ovaj klub damo sve od sebe. Sve čestitke mojim igračima, ovo je bila velika utakmica za nas“, kazao je Bašić.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Da li ostajete na klupi Tuzle City?

“Ovo je moja zadnja utakmica, imam sporazum dole u Africi, moram njih sačekati, dosta faktora će utjecati da li ostajem ili ne. Nisam bitan ja, bitan je razvoj kluba, sistem. Ovaj klub je moćan, čist klub i nadam se da će ići samo naprijed. Privilegiran sam što sam imao priliku da dva puta vodim ovaj klub, ovo je poseban grb sa posebnim znakom“, dodao je Bašić.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

tuner
Objektivno Borac trebao petardu primiti
16 1
2323
Poseban klub..poseban znak..za kantonalne lige ste
3 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi