Bašić razočaran: Mentalno smo pukli, sreća da je kraj!

Šta će biti sa Tuzlom City?

Bašić razočaran: Mentalno smo pukli, sreća da je kraj!

S. Mlaćo

Tri vezana poraza su iza nogometaša Tuzle City.

Nisu se tome sigurno nadali u tuzlanskom premijerligašu, no nemaju vremena za kukanje. Već u nedjelju ih očekuje duel sa Borcem na Tušnju, a onda zimska pauza.

Sasvim očekivano, Nermin Bašić je djelovao razočarano na press konferenciji.

"Teških sedam dana je iza nas. Pukli smo mentalno, vidi se to. Teško smo se pripremali za Borac, ne zbog te kvalitetne ekipe, nego zbog nas. Mislim da smo sami sebi najveći protivnici, u smislu te mentalne pripreme i mentalnog stanja ekipa. Sreća da je zadnja utakmica, nadam se da ćemo odigrati što bolje i otići normalnije na pauzu. Ima tu i pozitivnih stvari, ovo je mlad klub koji može izvući lijepe stvari. Nama ostaje da odigramo dobru i požrtvovanu utakmicu. Moramo se dići, nije kraj svijeta, to je samo nogomet", kazao je Bašić koji će na pauzi donijeti odluku da li ostaje u tuzlanskom klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Govorio je i o igračkom kadru te kazao da nedostaju povrijeđeni Rustemović, Hodžić, Kojić, Barišić, te Doffo koji ima tri žuta kartona.

Meč u nedjelju se igra sa početkom u 13 sati.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

GuiliDamou
U prevodu, Azmir je dogovorio sa Miletovim necakom da bude podpredsjednik FS BiH, obojica imaju slicne namjere, Azmir da povali Sarajevske klubove, a Vico da razvali FS BiH. Tuzla City ili ti ga Simin Han ce vjerovatno dat Borcu bodove s obzirom na deal izmedju Azmira i Miletovog necaka.
5 3
zvjezdan10
Nalić je Ferguson za ovog presipača iz šupljeg u prazno.
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije