Iznenađujuća odluka

Neven Nikolić odstupio s mjesta trenera HKK Zrinjski · Saznajemo

Mostarski HKK Zrinjski u Novu 2021. krenut će bez dosadašnjeg šefa stručnog stožera- 

Poraz od sarajevske Bosne u posljednjoj utakmici godine bio je previše za trenera Nevena Nikolića. Mladi hrvatski stručnjak podnio je ostavku vodstvu kluba i ostavka je prihvaćena. Tako će HKK Zrinjski potražiti novog trenera, a momčad će u utorak u utakmici protiv Širokog vjerojatno voditi pomoćni trener Ivica Petrić. Ta utakmica trebala se igrati u nedjelju navečer, ali je odgođena za utorak zbog dana žalosti zbog velike tragedije u Posušju. Nikolić je otvorio ovu sezonu sa šest uzastopnih pobjeda, ali je u zadnjih pet utakmica Zrinjski izgubio četiri puta i momčad je, kako je sam Nikolić kazao, upala u letargiju. Nikolić je u Zrinjski došao u studenom 2019. godine i u prvoj sezoni bilježio je odlične rezultate, prije nego je sezonu prekinula pandemija.

Ova odluka Nevena Nikolića pomalo je šokantna. Od njegovog dolaska prije nešto više od godinu dana ekipa se trznula iz letargije te u kratkom vremenu iz gubitničkog mentaliteta napravila fajterski, te na kraju krajeva i pobjednički mentalitet.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.