Ivan Zlomislić: Dat ćemo sve od sebe da isperemo gorak okus od poraza protiv Sparsa

Sutra derbi starih rivala

Ivan Zlomislić: Dat ćemo sve od sebe da isperemo gorak okus od poraza protiv Sparsa

U jednom od odgođenihih susreta košarkaškog prvenstva Bosne i Hercegovine sutra će se u Mostaru sastati stari rivali HKK Zrinjski i KK Bosna Royal.

Plemići sjajno, obzirom na jako mlad roster, guraju u ovom prvenstvu i sutra će u svojoj dvorani poslije svega učinjenog u ovoj sezoni imati ulogu laganog favorita protiv iskusnijeg tima Bosne. Za SportSport.ba sutrašnju utakmicu je najavio mladi krilni košarkaš Zrinjskog Ivan Zlomislić koji i u ovoj sezoni ima jako dosta minuta na parketu ali svoje minute opravdava velikom borbom i kvalitetnom košarkom koju prezentira.

"Dočekujemo ekipu Bosne u zaostalom kolu pred sami kraj ove teške godine" - otpočeo je mladi Zlomislić i dodao:

"To je jedna dobra i neugodna ekipa sastavljena od dosta dobrih te iskusnih pojedinaca. Za njih mogu reći da su u dobrom ritmu, povezali su dvije pobjede na domaćem parketu a prošlom kolu su srušili Široki u Skenderiji. Biti ce to sudar mladosti s jedne i iskustva sa druge strane. Mi igramo kući, na svom parketu što nam daje dodatni motiv i imperativ pobjede, pogotovo nakon teškog poraza u prošlom kolu u Sarajevu protiv ekipe Sparsa. Dat ćemo sve od sebe da isperemo gorak okus poraza i upišemo novu prvenstvenu pobjedu." - kazao je mladi Zlomislić pred sutrašnji derbi.

Potražite više informacija na temu Košarkaško prvenstvo BiH (M):

Utakmica se igra u 17h u dvorani na Bijelom Brijegu.

Top Komentari

Realist
Sretno Zrinjski i IGRAJ DO KRAJA!!!
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi