Posuška tragedija odgodila derbi HKK Zrinjski - HKK Široki

Trodnevna žalost u ŽZH

Posuška tragedija odgodila derbi HKK Zrinjski - HKK Široki

Prvi dan nove godine Posušje i okolicu pogodila je nezapamćena tragedija.

Osam mladića i djevojaka u dobi od 18 i 19 godina preminulo je u vikendici u mjestu Tribistovo kod Posušja, najvjerojatnije od gušenja plinom do kojeg je doveo kvar na agregatu.

Zbog ove strašne tragedije danas je u Bosni i Hercegovini dan žalosti a u ŽZH proglašena je trodnevna žalost zbog gubitka osam mladih života. Ovaj nemili događaj odgodio je i za sutra planirani hercegovački derbi košarkaškog prvenstva BiH u kome je HKK Zrinjski trebao dočekati HKK Široki. Iz kluba s Pecare stigla je zamolba za odgodu utakmice što su u HKK Zrinjski prihvatili bez pogovora. Novi termin utakmice bit će utorak 5.01. u 20h.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi